به مناسبت روز درهای باز برگزار شد؛

بازدید دانش‌آموزان از دانشگاه بیرجند

۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۱ کد : ۱۷۹۶۷ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
همزمان با روز درهای باز دانشگاه بیرجند، با هدف آشناسازی دانش آموزان مدارس متوسطه با رشته‌های تحصیلی، فرصت‌های شغلی و همچنین ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه به همت ستاد جذب دانشجویان توانمند دانش آموزان مدارس متوسطه از دانشگاه بیرجند بازدید کردند.
بازدید دانش‌آموزان از دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، برنامه هفته درهای باز دانشگاه به همت ستاد جذب دانشجویان توانمند بصورت گسترده با هدف آشناسازی دانش آموزان مدارس متوسطه با رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی و همچنین ظرفیت‌ها و امکانات موجود در دانشگاه از روز یکشنبه 28 فرودین آغاز شد.
در این بازدیدها که تا پایان هفته جاری ادامه دارد، دانش آموزان پایه نهم دبیرستان امام حسین (ع) و همچنین دانش آموزان دبیرستان دخترانه ساره از پردیس علوم پایه، دانشکده هنر، مراکز رشد و نوآوری، کتابخانه مرکزی، امکانات ورزشی، معاونت فرهنگی و مرکز مشاوره و توانمندسازی بازدید کردند. در انتهای هر برنامه بازدید که به مدت 3 ساعت برگزار می‌گردد به تمامی دانش‌آموزان حاضر در این بازدیدها و  پرسنل مدرسه هدایایی به رسم یادبود اهدا می‌شود.

آخرین ویرایش۲۹ فروردین ۱۴۰۱