هشت دانشجوی دانشگاه بیرجند به مرحله نهایی بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور راه یافتند

۱۳ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۲ کد : ۱۹۳۳۳ اخبار دانشگاه اخبار برگزیده اخبار ستادی
پس از برگزاری مرحله مقدماتی بیست و هفتمین المپیاد غیر متمرکز علمی – دانشجویی کشور در منطقه ۹ کشور، هشت دانشجو از دانشگاه بیرجند به مرحله نهایی بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، پس از برگزاری مرحله مقدماتی بیست و هفتمین المپیاد غیر متمرکز علمی – دانشجویی کشور در منطقه ۹ کشور که اردیبهشت ماه سال جاری  با حضور ۵۳  دانشجو از دانشگاه‌های بیرجند، بزرگمهر قاینات، دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی (پردیس امام سجاد و شهید باهنر) در ۱۸ عنوان رشته در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛  هشت دانشجو از دانشگاه بیرجند به مرحله نهایی بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور راه یافتند.
محمدرضا خندان در رشته حقوق، سیمین عباس‌زاده و کوثر هدایتی‌نسب در رشته روانشناسی، علی عارفی در رشته زبان و ادبیات فارسی، مهناز شمس‌آبادی در رشته زیست شناسی، محدثه قاسمی در رشته سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت، محمد ایامی در رشته علوم جغرافیایی و فاطمه مانده‌گار در رشته مهندسی عمران دانشجویان راه یافته به مرحله نهایی این المپیاد هستند.
شایان ذکر است: مرحله نهایی المپیاد در چهارم شهریورماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

این موفقیت را به دانشجویان عزیز و اساتید محترم گروه‌های آموزشی مربوطه تبریک می‌گوییم.

آخرین ویرایش۱۸ تیر ۱۴۰۱