اعزام کاروان دانشجویان دختر  دانشگاه بیرجند به پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۴ کد : ۱۹۷۱۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
کاروان دانشجویان دختر  دانشگاه بیرجند به پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کاروان اعزامی دانشجویان دختر به پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با حضور 25 ورزشکار در رشته‌های شطرنج، آمادگی جسمانی، هندپلو ، دارت و هفت سنگ به رقابت با دانشجویان سایر دانشگاه‌ها خواهند پرداخت.
پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد از ۲۸ لغایت ۳۱ مرداد  ۱۴۰۱ برگزار می‌‌شود. سرپرستی ورزشکاران دختر تیم‌های ورزشی دانشگاه بیرجند در این مسابقات بر عهده دکتر سیده عذرا میرکاظمی است.
لازم به توضیح است؛ پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان پسر دانشگا‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور از ۲  لغایت ۵ شهریور ماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد. در این مسابقات 23 دانشجوی پسر دانشگاه بیرجند در رشته‌های شطرنج، آمادگی جسمانی، هندپلو، دارت و هفت سنگ شرکت خواهند کرد.

آخرین ویرایش۲۷ مرداد ۱۴۰۱