اعزام تیم‌های ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر به سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر  و پسر شاهد و ایثارگر

۲۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۷:۵۶ کد : ۱۹۷۱۱ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
تیم‌های ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه بیرجند از امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ به سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر  و پسر شاهد و ایثارگر اعزام می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر  و پسر شاهد و ایثارگر به میزبانی دانشگاه اصفهان از  ۲۹ مرداد الی ۶ شهریور ماه جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.
کاروان اعزامی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند با حضور ۱۰ ورزشکار در رشته‌های دوومیدانی و شنا و شطرنج به رقابت خواهند پرداخت.
در این رقابت‌ها دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر با حضور 15 ورزشکار در رشته فوتسال شرکت خواهند کرد.

آخرین ویرایش۲۸ مرداد ۱۴۰۱