حکم دکتر احمد لامعی‌گیو به‌عنوان رئیس دانشگاه بیرجند به تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید

۲۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۷ کد : ۲۰۰۴۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که روز دوشنبه ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۱ تشکیل شد؛ دکتر احمد لامعی‌گیو به عنوان رئیس دانشگاه بیرجند تأیید انتخاب شد.

به گزارش روابط‌ عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در چهل و نهمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر احمد لامعی‌گیو به عنوان رئیس دانشگاه بیرجند تأیید انتخاب شد.
در این جلسه، انتخاب ۱۶ نفر از رؤسای دانشگاه‌ها از جمله رئیس دانشگاه بیرجند در کمیته انتخاب روسای دانشگاه‌ها مورد تایید قرار گرفت.
چهل و نهمین جلسه کمیته تعیین رؤسای دانشگاه‌ها با حضور دکتر سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر عین الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حجت الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها و  دکتر محمدرضا مخبر دزفولی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
دکتر سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در حاشیه این جلسه از تایید انتخاب شانزده نفر از روسای دانشگاه‌های کشور از جمله دانشگاه بیرجند خبر داد.
گفتنی است دکتر احمد لامعی گیو، سیزدهمین رئیس دانشگاه از ابتدای تاسیس تاکنون می‌باشند.