برگزاری جلسه تقدیر از دانشجویان فعال در ستاد جذب و انتخاب رشته دانشگاه بیرجند

۳۰ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۹ کد : ۲۰۱۳۳ اخبار ستادی
جلسه تقدیر از دانشجویان فعال در ستاد جذب و انتخاب رشته دانشگاه، روز سه‌شنبه ۲۹ شهریورماه جاری در محل مرکز مشاوره و توانمندسازی برگزار شد.
برگزاری جلسه تقدیر از دانشجویان فعال در ستاد جذب و انتخاب رشته دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه تقدیر از دانشجویان فعال در ستاد جذب و انتخاب رشته دانشگاه برگزار شد، در این جلسه از دانشجویان فعال در ستاد با اهدای لوح؛ تقدیر و تشکر به عمل آمد. دکتر صمدیه رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی ضمن تشکر مجدد از همراهی و همدلی دانشجویان گرامی که در بازه زمانی انتخاب رشته جهت آشنایی دانش آموزان با رشته‌های دانشگاهی همکاری داشتند به نقش پررنگ و مهم مشاوره جهت انتخاب درست و صحیح داوطلبان اشاره کرد و در پایان جلسه نیز دانشجویان به انتقال تجربیات خود در ایام استقرار در مراکز مشاوره پرداخته و نظرات و پیشنهادات خود را در جهت بهبود فرایند ارائه دادند.
لازم به ذکر است؛ دانشجویان دانشگاه بیرجند در ایام زمانی انتخاب رشته(18 تا 23 مرداد) با استقرار در مراکز مشاوره شهرستان بیرجند سعی در ارائه تصویری درست از رشته‌های دانشگاهی به منظور جهت دهی دانش آموزان به سوی رشته و دانشگاه مورد علاقه خود را داشتند.

آخرین ویرایش۳۰ شهریور ۱۴۰۱