مسابقات تیراندازی ویژه کارکنان دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد

۰۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۰۱۸۲ اخبار ستادی
مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی ویژه کارکنان دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، روز چهارشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی ویژه کارکنان به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، در دو بخش خواهران و برادران برگزار گردید. در این مسابقات در بخش خواهران تعداد 14 نفر و در بخش برادران تعداد 34 نفر شرکت کردند. در بخش خواهران مریم رحیمی مقام اول، حمیده مرکی مقام دوم و ملیحه بیجاری مقام سوم و در بخش برادران علی عرفانی حمیدی مقام اول، رامین رحمانپور مقام دوم و رضا حسن زاده مقام سوم را کسب کردند.

آخرین ویرایش۱۰ مهر ۱۴۰۱