میزبانی دانشگاهیان دانشگاه بیرجند از شهید گمنام

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۸ کد : ۲۲۱۳۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دانشگاهیان دانشگاه بیرجند در آستانه فرارسیدن سالروز شهادت حضرت زهرا(س) شامگاه جمعه دوم دی ۱۴۰۱ در محل مسجد امام جعفرصادق(ع) دانشگاه میزبان شهید گمنام بودند.
میزبانی دانشگاهیان دانشگاه بیرجند از شهید گمنام

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با حضور ۶ شهید گمنام تازه تفحص شده در استان خراسان جنوبی، به همت بسیج دانشجویی، هیئت محبان المهدی(عج) و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دانشگاهیان دانشگاه بیرجند در مراسم شبی با شهید گمنام میزبان یکی از این شهدای والامقام بودند.
در این مراسم معنوی که با حضور دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه از ساعت 19 جمعه 2 دیماه 1401 در محل مسجد امام جعفر صادق (ع)  دانشگاه برگزار گردید، ضمن قرائت حدیث شریف کساء، با حضور حجت الاسلام والمسلمین چهکندی، دقایقی سیره شهدا روایت شد و در پایان نیز همراه با وداع از پیکر این شهید مراسم مداحی و روضه خوانی برگزار گردید.