۲۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۸ کد : ۲۲۴۲۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
هجدهمین جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان خراسان جنوبی روز سه‌شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۱ در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، هجدهمین جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان خراسان جنوبی با حضور دکتر مهدی بیات رئیس کمیسیون هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان و مشاور وزیر در امور هیئت‌های امنا و ممیزه، دکتر شهاب کسکه، معاون مرکز هیئت امنا، دکتر عبدالحسین طاهری مشاور رئیس مرکز در امور هیئت های ممیزه، رؤسای دانشگاه‌های استان، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر سیدجواد حسینی‌واشان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر محسن عارفی معاون اداری و مالی، دکتر ابوالفضل اکبرپور معاون پژوهش ...، دکتر فرزانه پور معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر سیدمرتضی موسوی معاون دانشجویی، دکتر محمد خراشادی‌زاده مسئول دبیرخانه هیأت امنا و مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری، دکتر رضا شریعتی‌نسب مدیر امور پژوهشی، نرگس اسداللهی مدیر امور مالی و دکتر ناصر ندا، دکتر محمود فال سلیمان، دکتر محمدحسن سیاری زهان، دکتر صادق اعتدالی و دکتر فتحی نماینده شرکت حسابرسی ابرار اندیشان (حسابرس منتخب هیئت امنا) بعنوان اعضای حقیقی بصورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در این جلسه دستورات ارسالی از دانشگاه بیرجند، دانشگاه صنعتی بیرجند و دانشگاه بزرگمهر قائنات جهت طرح در هیأت امنا مورد بررسی قرار گرفت.