دومین جلسۀ استانی قرارگاه شهید علم‌الهدی برگزار شد

۱۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۰ کد : ۲۲۶۵۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دومین جلسۀ استانی قرارگاه شهید علم‌الهدی با موضوع اردوی راهیان نور، روز یکشنبه، ۱۶ بهمن ۱۴۰۱در سالن شکوه شرق حوزة ریـاست دانشـگاه برگزار شد.
دومین جلسۀ استانی قرارگاه شهید علم‌الهدی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتـدای دومین جلسۀ استانی قرارگاه شهید علم‌الهدی، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و رئیس قرارگـاه استانی شهید علم‌الهدی، ضـمن تبریک فرارسـیدن میلاد باسـعادت حضـرت علی (ع) و ایام مبارک دهـۀ فجر انقلاب اسلامی بر برگزاری هرچه بهتر اردوهـای راهیان نور، تأکیـد ویژه کرد. در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری، نماینـدة مقام معظم رهبری در دانشـگاه‌های استان خراسان جنوبی ضـمن تبریک ایام ماه مبارک رجب و آرزوی سلامتی برای خدمتگزاران نظام و رهبر معظم انقلاب اسلامی، پیشنهاد اعزام دانشجویی به‌صورت ریلی و اسـتفاده از ظرفیت اتوبوس‌های دانشـگاه چمران اهواز را مطرح کرد. سپس دکتر فرزانه‌پور، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، یاد و نام شهدا و امام خمینی (ره) را گرامی‌داشت و به برگزاری اردوهای راهیان نور و اردوهای راهیان پیشـرفت تأکید ویژه کرد.
نهایتاً هر یک از حاضـرین در جلسه، نظرات خود را در خصوص دستور کار جلسه، مطرح کردند.