در چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان خراسان جنوبی؛

عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان کارآفرین برتر معرفی شد

۲۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۶:۳۲ کد : ۲۲۷۳۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
در چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان خراسان جنوبی، مهندس صادق پاسبان عضو هیات علمی دانشگاه و مدیر شرکت دانشجویار خاوران به عنوان کارآفرین برتر معرفی شد.
عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان کارآفرین برتر معرفی شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان، مهندس صادق پاسبان، عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند و مدیر شرکت دانشجویار خاوران به عنوان کارآفرین برتر حوزه خدمات معرفی شد.
مراسم معرفی کارآفرینان برتر خراسان جنوبی همزمان با حضور دکتر مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شورای اداری استان برگزار شد.
در لوح سپاس اهدایی از سوی استاندار خراسان جنوبی آمده است؛ اینک که در پرتو عنایات قادر متعال و در سال تولید دانش‌بنیان اشتغال آفرین با همت، جدیت و تلاش وافر در چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر خراسان جنوبی به‌عنوان کارآفرین برتر حوزه خدمات معرفی شده‌اید، لازم می‌دانم این موفقیت و شایستگی را ارج نهاده و توفیقات روزافزون جنابعالی را در خدمت صادقانه به میهن اسلامی از خداوند منان مسئلت نمایم.