پیام تبریک رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

۲۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۷:۲۴ کد : ۲۲۷۳۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
رئیس دانشگاه بیرجند، در آستانه فرارسیدن ۲۲ بهمن ماه، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، متن پیام دکتر احمد لامعی‌گیو به شرح زیر است؛

مرحبا طایر فرخ‌پی فرخنده‌مقام         خیر مقدم! چه خبر؟ دوست کجا؟ راه کدام؟
یارب این قافله را لطف ازل بدرقه باد        که ازو خصم به‌دام آمد و معشوقه‌ بکام
                                                                                             (حافظ)

طلیعه‌ی چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، پیام آور تحوّلی بزرگ در تاریخ ایران و نوید بخش مبارزات و مجاهدت های ملّتی است که با اراده ای آهنین و قلب هایی با اخلاص به رهبری پیشوایی فرزانه و حکیمی یگانه، حضرت امام خمینی (ره)، طومار ستم و سلطنت را درهم پیچید و فصلی تازه و حیاتی دوباره در دفتر تاریخ پرشکوه این سرزمین، رقم زد. این ایّام، روزهایی خالده در ذاکره‌ی ملّت و نقطه عطفی در خاطره‌ی تاریخ، خواهد بود و ابهّت و عظمت آن در سراسر گیتی، خواهد درخشید. اینجانب این رخداد بزرگ تاریخ و این عید سترگ ملّی را به مردم عزّتمند ایران، اساتید معزّز، یاوران علمی مکرّم، دانشجویان موقّر و همه‌ی فرهیختگان سنگر علم و دانش و خادمان صدوق ملّت در استان خراسان جنوبی، تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند بزرگ خواهانم که ما را در پاسداشت این نعمت الهی و دستاوردهای انقلاب که به حقّ انفجار نور و هدایت بود، یاری فرماید و در انجام رسالت خطیر دانشگاه که به تعبیر معمار کبیر انقلاب"منشأ همه‌ی تحولات است"، با پیشگامی در رسیدن به اوج قلّه‌ی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و دانشگاه تمدّن ساز، ما را در سایه‌ی نعمت ولایت و زعامت امام خامنه‌ای (مُدَّ ظِلّه الوافر)، موفّق بدارد؛ ان شاء الله.

احمد لامعی گیو