حضور حماسی دانشگاهیان دانشگاه بیرجند در مراسم راهپیمایی چهل‌وچهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

۲۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۱:۳۶ کد : ۲۲۷۳۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دانشگاهیان دانشگاه بیرجند همچون سایر اقشار مختلف مردم بیرجند در راهپیمایی باشکوه سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در طلیعه چهل و چهارمین بهار انقلاب اسلامی، اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه بیرجند  با حضور همراه با بصیرت و حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن شور همبستگی و شکوه اقتدار را به نمایش گذاشتند.
دانشگاهیان دانشگاه بیرجند با حضور در این راهپیمایی، بار دیگر با آرمان‌های بنیانگذار کبیر نظام جمهوری اسلامی، شهدا و رهبر معظم انقلاب عهد و پیمان دوباره بستند.
شعار محوری دهه فجر امسال "ایران استوار، ۴۴ سـال افتخار" است و ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ با عنوان روز " انقلاب اسلامی؛ جشن حضور، ایران یکپارچه" نامگذاری شده است.

گزارش تصویری روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند از راهپیمایی باشکوه 22 بهمن 1401: