برگزاری رویداد یاد بگیر به کار بگیر

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۰ کد : ۲۲۹۲۳ اخبار دانشکده‌ها
رویداد یاد بگیر به کار بگیر با همکاری شتابدهنده ویراپژوهان، استارتاپ کاریار،استارتاپ پازلی و زیست بوم نوآوری و فناوری دانشگاه بیرجند، برگزار گردید.
برگزاری رویداد یاد بگیر به کار بگیر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، هدف از برگزاری رویداد یاد بگیر به کار بگیر  توسعه دسترسی به آموز ش‌های کاربردی و معطوف به اشتغال و دانش در حوزه تکنولوژی برای جوانان علاقمند است که  افزایش فرصت اشتغال ساکنین مناطق محروم را در پی خواهد داشت .
این رویداد که با حضور مربیان درجه یک کشوری برگزار گردید بالغ بر 100 شرکت کننده از افراد علاقه مند و مستعد به صورت بورسیه برای گذراندن رایگان دوره های آموزشی برنامه نویسی ثبت نام به عمل آمد.
در پایان با انعقاد تفاهم نامه ای فی ما بین استارتاپ کاریار و شتابدهنده ویراپژوهان مقرر شد تمامی افرادی که از طرف شتابدهنده ویراپژوهان جهت گذراندن دوره های برنامه نویسی معرفی می شوند به صورت بورسیه این دوره هارا بگذرانند.

آخرین ویرایش۰۸ اسفند ۱۴۰۱