دوره مهارت آموزی "کارگاه آشنایی با ChatGPT" برگزار شد

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۰:۰۵ کد : ۲۳۱۰۴ اخبار دانشکده‌ها
کارگاه آشنایی با چت جی پی تی (ChatGPT) از سلسله کارگاه‌های مهارتی به همت مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه و همکاری انجمن علمی مهندسی مکانیک، توسط آقای حسین شنیوری فرد روز پنجشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ در محل پردیس مهندسی برگزار شد.
دوره مهارت آموزی "کارگاه آشنایی با ChatGPT"  برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرند، چت جی پی تی توسط شرکت اوپن ای آی ارائه شده است و یک فضای تعاملی مبتنی بر متن برای دستیابی به سوالات کاربر  فراهم می‌کند. توانمندی این ابزار فراتر از موتورهای جستجو بوده و دارای نوعی ادراک و هوشمندی می باشد. این محیط با استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی تقریبا هر سوالی را به نحوی قابل قبول و منطقی پاسخ می دهد. این زمینه ها می تواند از درخواست تهیه یک پیش نویس نامه، سوالات علمی و حتی پیشنهاد کدهای برنامه نویسی به زبان‌های مختلف را در گیرد.

آخرین ویرایش۲۱ اسفند ۱۴۰۱