انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه بیرجند و مرکز نوآوری علوم و فناوری‌های شناختی دانشگاه علم و صنعت

۱۵ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۴ کد : ۲۳۲۸۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه بیرجند و مرکز نوآوری علوم و فناوری‌های شناختی دانشگاه علم و صنعت توسط دکتر ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری و دکتر غلامرضا بازدار به عنوان طرف اول تفاهم امضا شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه بیرجند و مرکز نوآوری علوم و فناوری‌های شناختی دانشگاه علم و صنعت با موضوع خزش، تحلیل و تولید محتوای چند وجهی (Multimodal) شامل متن، صوت، تصویر و ویدئو در شبکه‌های اجتماعی منعقد شد.
مدت این تفاهم نامه از اسفندماه سال 1401 تا اسفندماه 1403 به مدت دو سال است.
حمایت از پروژه‌های اعضای هیأت علمی و پایان نامه های دانشجویان دانشگاه و استخدام فارغ التحصیلان دانشگاه براساس نیاز و قوانین مرکز بخشی از تعهدات مرکز است.
اراده مشاوره تخصصی و فنی در حوزه تفاه نامه، معرفی دانشجویان مستعد، مجرب و متعهد جهت جذب در مرکز، تسهیل و فراهم نمودن استفاده از آزمایشگاههای موجود در دانشگاه و تسهیل رفت و آمد پژوهشگران مرکز به دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه بخشی از تعهدات دانشگاه است.

آخرین ویرایش۱۵ فروردین ۱۴۰۲