دیدار رئیس دانشگاه بیرجند با فرمانده انتظامی خراسان جنوبی

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۴ کد : ۲۳۴۴۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند با همراهی حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند و دکتر سیدمحمدرضا خلیل‌نژاد، سرپرست مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی با سرهنگ حسن شجاعی‌نسب، فرمانده انتظامی خراسان جنوبی دیدار کرد.
دیدار رئیس دانشگاه بیرجند با فرمانده انتظامی خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند در این دیدار ضمن تبریک انتصاب سرهنگ شجاعی‌نسب به عنوان فرمانده انتظامی خراسان جنوبی برای ایشان در این سمت آرزوی موفقیت کرد. همچنین دکتر لامعی‌گیو ضمن اعلام آمادگی دانشگاه بیرجند به منظور همکاری‌های پژوهشی از طریق دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی بر تعاملات دو سویه تأکید کرد.
در ادامه سرهنگ شجاعی‌نسب با ابراز خرسندی از تعاملات و آمادگی دانشگاه بیرجند در پژوهش‌های مرتبط به استفاده از خدمات  آموزشی و پژوهشی دانشگاه تأکید کرد و گفت: ندامتگاه‌ها یکی از بسترهای مطالعاتی مناسب برای اساتید دانشگاه‌ها برای انجام پژوهش‌های کاربردی در راستای رفع خلاءهای آسیب زا در فضای اجتماعی کشور است.

آخرین ویرایش۲۷ فروردین ۱۴۰۲