کسب رتبه یک آزمون سراسری مقطع دکتری سال ۱۴۰۲ توسط دانشجوی دانشگاه بیرجند

۲۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۱ کد : ۲۳۴۸۲ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
مهندس حسین خاکشور فارغ التحصیل ممتاز دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی استخراج معدن دانشگاه بیرجند رتبه یک آزمون سراسری مقطع دکتری سازمان سنجش کشور در سال ۱۴۰۲ را کسب کرد.
کسب رتبه یک آزمون سراسری مقطع دکتری سال ۱۴۰۲ توسط دانشجوی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  مهندس حسین خاکشور فارغ التحصیل ممتاز دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی استخراج معدن دانشگاه بیرجند بیرجند رتبه یک آزمون سراسری مقطع دکتری سازمان سنجش کشور در سال 1402 را کسب کرد.
پایان‌نامه کارشناسی ارشد مهندس خاکشور با عنوان "تحلیل عددی بیرون‌زدگی زغال‌سنگ و گاز در معادن زیرزمینی" به راهنمایی دکتر حسین نوفرستی ارائه شد. وی در حال حاضر به عنوان نیروی امریه پژوهشی، در دانشگاه بیرجند مشغول به خدمت مقدس سربازی است.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کسب این موفقیت ارزشمند را به ایشان، گروه مهندسی معدن و خانواده بزرگ دانشگاه بیرجند تبریک عرض می‌نماید.