پیام تبریک رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت عید سعید فطر

۳۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۵ کد : ۲۳۴۸۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
پیام تبریک رئیس دانشگاه بیرجند به مناسبت عید سعید فطر

بسم الله الرحمن الرحیم

ماهِ مبارکِ رمضان فرصت مناسب برخورداری از برکات رحمتِ الهی و تزکیه و تربیت نفس انسانی است. تلألؤ و درخشندگی روح انسانی، نرمی دل ها و آمادگی برای قدم نهادن در وادىِ رحمتِ خاصّه الهی از فیوضات ماهی است که هر کس به قدر قابلیت و تلاش خود، از مائده کریمانه الهی برخوردار می گردد. عید واقعی مؤمنان ره سپردن با سلاح عبادت، روزه‌داری، توسّل و خشوع در راه فلاح و رستگاری و نشانه بارز آن ورود پاک و خالصانه به ساحت عید فطر است که برای مؤمنان عید حقیقی است. چرا که به فرموده امیر مؤمنان «این روز، روزی است که در آن نیکوکاران به ثواب خود می رسند و کسانی که در ماه رمضان کردار بد داشته‌اند، زیان می کنند و محروم می مانند» عید فطر، عید عبودیت سبحان  و هدیه گرفتن از حضرت یزدان در طریقت بندگی و رسیدن به وصال رضایت او در زندگی است. اینجانب عید سعید فطر را به جامعه معزّز دانشگاهی تبریک عرض نموده و امیدوارم که این عیدِ حقیقی، روزِ شروعِ سال جدید معنوی، و فرصتی برای بهره برداری از دستاوردهای ماه رمضان، برای در پیش گرفتن راه مستقیم الهی و حرکت در چارچوب هندسه فطرت الهی باشد؛ ان شاء الله.

احمد لامعی گیو

آخرین ویرایش۳۱ فروردین ۱۴۰۲