نشست دانشگاه بیرجند با خیّر دانشگاه ساز

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۸:۱۰ کد : ۲۴۰۳۱ اخبار برگزیده
رئیس دانشگاه بیرجند به همراه معاون پژوهش، فناوری و نوآوری و مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی روز پنج‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه جاری با مهندس علی اکبر فلاحی، مالکِ مجتمع کاشی و سرامیک فرزاد دیدار و گفتگو کرد.
نشست دانشگاه بیرجند با خیّر دانشگاه ساز

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست صمیمانه هم اندیشی و تبادل نظر دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند با مهندس علی اکبر فلاحی مالکِ مجتمع کاشی و سرامیک فرزاد در محل این مجتمع برگزار شد.  مباحث مربوط به افزایش ارتباطات حوزه صنعت و دانشگاه در این نشست مطرح گردید.
همکاری‌های مشترک برای توسعه بخش‌های مختلف زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه، مرکز مهارت آموزی و اشتغال‌زایی و همچنین، پیشنهاداتی در جهت اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک مرتبط با زمینه فعالیت‌های مجتمع صنعتی فرزاد با همکاری اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.