بازدید مشاور وزیر ارشاد از موزه دانشگاه

۰۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۷ کد : ۲۴۱۱۶ اخبار برگزیده
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور روز شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ در رأس هیأتی از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند بازدید کرد.
بازدید مشاور وزیر ارشاد از موزه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمود شالوئی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور به همراه  دکتر حبیبی، معاون امور استان‌های انجمن آثار و مفاخر ایران و علی فرخنده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی  از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند بازدید کرد.
در این بازدید که با همراهی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار شد، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تالار افتخارات و  مفاخر و نام آوران موزه دانشگاه بازدید کرد.
در ادامه فرزانه فخر، رئیس موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند بخش‌های مختلف موزه و اقدامات صورت گرفته و در دست اجرا در این مجموعه را شرح داد.