مراسم بزرگداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهیدان قیام ۱۵ خرداد ۴۲

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۹ کد : ۲۴۲۱۰ اخبار برگزیده
مراسم بزرگداشت ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) و گرامیداشت قیام خونین ۱۵ خرداد روز چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ به همت ستاد گرامیداشت ارتحال امام راحل (ره) دانشگاه، در مسجد امام جعفرصادق(ع) برگزار شد.
مراسم بزرگداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهیدان قیام ۱۵ خرداد ۴۲

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم بزرگداشت ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و گرامیداشت سالگرد قیام خونین 15 خرداد 42  پس از نماز جماعت ظهر و عصر با حضور اعضای هیأت علمی، کارمندان، دانشجویان، مدیران و مسئولان دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
 در این مراسم حجت الاسلام دکتر زنجیری درباره ابعاد شخصیتی حضرت امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد و شرایط روز جامعه سخنرانی کرد.
پس از این مراسم، مزار شهید گمنام دانشگاه توسط حضار، عطرافشانی و گلباران شد.
مراسم محوری ارتحال حضـرت امام (ره)  توسط روابط عمومی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت اداری و مالی برگزار شد.