برگزاری کنفرانس یک‌روزه باغ ایرانی به میزبانی دانشگاه‌ بیرجند و دانشگاه گلاسترشایر انگلستان

۱۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۴ کد : ۲۴۲۳۷ اخبار برگزیده
به مناسبت روز جهانی محیط زیست در ۵ ژوئن ۲۰۲۳ مقارن با ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ نخستین کنفرانس مجازی باغ ایرانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، این کنفرانس با عنوان Beyond the Art of Paradise Gardens به میزبانی دکتر آلسیو روسو از دانشگاه گلاسترشایر انگلیس و دکتر محمدرضا خلیل‌نژاد از دانشگاه بیرجند در بستر zoom و به صورت مجازی برگزار گردید. در این کنفرانس، محققانی از دانشگاه‌ بیرجند (دکتر محمدرضاخلیل‌نژاد و دکتر مریم ظهوریان)، دانشگاه تربیت مدرس (دکتر پریچهر گودرزی و دکتر محمدجواد مهدوی‌نژاد)، دانشگاه حکیم سبزواری (دکتر هادی سلطانی‌فر)، واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی (دکتر آزاده شاهچراغی)، دفتر مطالعات باغ و منظر پژوهشگاه میراث فرهنگی (دکتر مریم رضایی‌پور) و Shereen Din (University Of Gloucestershire) جدیدترین یافته‌های خود در زمینه مطالعات باغ ایرانی را با اساتید و دانشجویان معماری منظر دانشگاه گلاسترشایر به اشترک گذارده و مورد بحث و بررسی قرار دادند.
شایان ذکر است؛ مقالات این کنفرانس یک‌روزه در نشریه مطالعات منظر گروه معماری منظر دانشگاه گلاسترشایر منتشر خواهد گردید.