سمینار تخصصی گوهرشناسی و گوهرتراشی

۱۵ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۵ کد : ۲۴۲۷۰ اخبار دانشکده‌ها
سمینار تخصصی گوهرشناسی و گوهرتراشی در سالن فرهنگ معاونت فرهنگی با همکاری مشترک هسته کارآفرینی پردیس مهندسی و مرکز مهارت آموزی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
سمینار تخصصی گوهرشناسی و گوهرتراشی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سمینار تخصصی گوهرشناسی و گوهرتراشی با سخنرانی  مهندس نامدار خلیلیان، مدیر عامل موسسه گوهرشناسی نامی و کارشناس جواهرات آنتیک و مدرن موزه جواهرات دفینه تهران و مهندس رضا علائی، طراح و تولید کننده سنگ های قیمتی و با حضور جمعی از دانشجویان و برخی از اساتید پردیس های مهندسی، علوم و هنر برگزار شد. در این سمینار به صورت تخصصی در مورد خصوصیات الماس، دانش لازم در مورد بازار جهانی الماس، توضیح در مورد آینده بازار کار در این حوزه، دستگاه‌های تراش سنگ‌های قیمتی و شیوه کار هر کدام از دستگاه‌ها بحث و تبادل نظر شد.