تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشکده فنی فردوس

۲۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۳ کد : ۲۴۳۲۴ اخبار دانشکده‌ها
مراسم تودیع و معارفه مسئو بسیج دانشجویی کوثر دانشکده فنی فردوس با حضور رئیس دانشکده، فرمانده بسیج دانشجویی فردوس و معاون اداری و مالی این دانشکده روز شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲در محل حوزه ریاست برگزار شد.
تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشکده فنی فردوس

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر تورانی در این جلسه، ضمن تشکر از فعالیت‌های بسیج دانشجویی دانشکده‌ی فنی فردوس، خاطر نشان کرد: پایگا‌ه‌های شهید آوینی و کوثر سعی نمایند فعالیت‌شان در صدر فعالیت های بسیج دانشجویی شهرستان و استان باشد.
همچنین فرمانده بسیج دانشجویی فردوس نیز در این جلسه از اهتمام، مساعدت و همکاری دانشکده با برنامه‌های فرهنگی، علمی و ورزشی پایگاه تشکر و قدردانی کرد. ابراهیمی زحمات فرمانده قبلی پایگاه؛ خانم غنمی را ستود و در ادمه راه برای خانم چعب؛ فرمانده جدید پایگاه کوثر آرزوی موفقیت کرد.