در نخستین همایش مدیران فناوری اطلاعات و مراکز آپای دانشگاه‌های کشور انجام شد؛

وزیر علوم از دانشگاه بیرجند تجلیل کرد

۳۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۱ کد : ۲۴۳۶۹ اخبار برگزیده
نخستین همایش مدیران فناوری اطلاعات و مراکز آپای دانشگاههای کشور با حضور مهندس محمودرضا تولا، سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این مراسم وزیر علوم از دانشگاه بیرجند که به پنچره خدمات دانشگاهی متصل شده است، تجلیل کرد.
وزیر علوم از دانشگاه بیرجند تجلیل کرد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در بخشی از نخستین همایش مدیران فناوری اطلاعات و مراکز آپای دانشگاههای کشور که روز دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد از دانشگاه بیرجند که به پنچره خدمات دانشگاهی متصل شده است با حضور وزیر علوم، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تجلیل شد.
گفتنی است: در این مراسم از  21 دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی که به پنچره خدمات دانشگاهی متصل شده‌اند توسط وزیر علوم تقدیر بعمل آمد.
همکاران مدیریت فناوری اطلاعات با تلاش، پیگیری و جدیتی مثال زدنی توانستند در کمترین زمان به پنجره خدمات دانشگاهی متصل شدند.
اسامی دانشگاه‌های تجلیل شده به شرح ذیل است: