برگزاری جلسه شورای دانشگاه بیرجند

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۹ کد : ۲۴۴۰۰ اخبار برگزیده
جلسه شورای دانشگاه بیرجند با حضور اعضای حقیقی و حقوقی روز سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه شورای دانشگاه بیرجند، بعداز ظهر روز سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ در سالن شکوه شرق حوزه ریاست برگزار شد.
در جلسه شورای دانشگاه، بحث و تبادل نظر درباره مسائل جاری دانشگاه انجام شد. همچنین در این جلسه شیوه‌نامه‌ها نیز مورد تبادل نظر قرار گرفت. بررسی تصویب رشته‌های جدید دانشگاه از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود.
همچنین در ابتدای جلسه شورای دانشگاه، از دو عضو هیئت علمی(دکتر علی اکبر محمدی و دکتر سید جواد حسینی واشان)، دو کارمند(افسانه اسدالهی و علی حسین زاده) و دو دانشجو( محدثه براتی و حسن عزیزآبادی) به عنوان برگزیدگان اولین دوره جایزه سالانه جوانی جمعیت دانشگاه تقدیر به عمل آمد.