انتصاب عضو هیأت علمی دانشگاه به عنوان ناظر و مشاور شهردار

۳۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۰ کد : ۲۴۸۶۱ اخبار ستادی
شهردار بیرجند طی ابلاغی دکتر ابوالفضل اکبرپور، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند را به عنوان ناظر و مشاور شهردار در حوزه آب منصوب کرد.
انتصاب عضو هیأت علمی دانشگاه به عنوان ناظر و مشاور شهردار

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر مهدی بهترین، شهردار بیرجند طی ابلاغی دکتر ابوالفضل اکبرپور، استاد گروه مهندسی عمران را به سمت ناظر و مشاور شهردار بیرجند در حوزه آب منصوب کرد.
در این ابلاغ آمده است؛ باعنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و پیرو پیشنهاد رئیس سازمان سیما، منظر و فضـای سـبز شـهری بـه موجب این ابلاغ به عنوان ناظر و مشاور اینجانب در حوزه آب تعیین میگردید. امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود و بهره‌گیری از روشهای علمی و کاربردی با نظرات و پیشـنهادات سـازنده خـود ایـن شـهرداری را در خدمت‌رسانی مفید و مؤثر به شهروندان و ایجاد رضایت مندی عمومی یاری نماییـد.

آخرین ویرایش۳۰ مرداد ۱۴۰۲