برگزاری کارگاه محوریت آموزش آداب مصاحبه شغلی

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۳ کد : ۲۵۳۵۸ اخبار دانشکده‌ها
در راستای بهبود مهارت های مصاحبه شغلی دانشجویان، پیش رویداد دوم نمایشگاه کار با محوریت آموزش آداب مصاحبه شغلی توسط مرکز مهارت آموزی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری کارگاه محوریت آموزش آداب مصاحبه شغلی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این کارگاه شرکت کنندگان با قواعد کلی آداب مصاحبه شغلی و بایدها و نبایدهای تاثیرگذار در مصاحبه آشنا شدند.
این کارگاه دومین پیش رویداد نمایشگاه کار بود که برای افزایش مهارت دانشجویان در ارائه یک مصاحبه شغلی مناسب جهت انجام مصاحبه با شرکت های صنعتی حاضر در نمایشگاه کار برگزار شد.
شایان ذکر است؛ نمایشگاه کار در تاریخ 9 و 10 آبان ماه در سالن امید دانشگاه بیرجند با حضور شرکت های صنعتی بزرگ استان برگزار خواهد شد. 32 پیش رویداد دیگر نمایشگاه با محوریت بیزنس پلن و فن بیان و سخنوری برای هفته های آتی برنامه ریزی شده اند .

آخرین ویرایش۱۹ مهر ۱۴۰۲