به مناسبت بزرگداشت روز فسیل انجام شد؛

بازدید دانش آموزان دبیرستان فاطمه زهرا بیرجند از گروه زمین شناسی

۰۷ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۶ کد : ۲۵۵۶۰ اخبار دانشکده‌ها
دانش آموزان دبیرستان فاطمه زهرا بیرجند به مناسبت بزرگداشت روز فسیل از گروه زمین شناسی و امکانات این مجموعه بازدید کردند.
بازدید دانش آموزان دبیرستان فاطمه زهرا بیرجند از گروه زمین شناسی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت بزرگداشت روز فسیل بازدید تعدادی از دانش آموزان دبیرستان فاطمه زهرا بیرجند  از گروه زمین شناسی دانشگاه انجام شد.
برای دانش آموزان بازدید کننده، برنامه های آموزشی با همکاری گروه زمین شناسی و انجمن علمی زمین شناسی برگزار گردید. در این برنامه پوسترهایی از فسیل های مختلف نمایش داده شد. همچنین تعدادی فسیل نیز در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.  همچنین،  دکتر سید ناصر رئیس السادات، استاد گروه زمین شناسی توضیحاتی درخصوص فسیل ها و کاربرد آن ارائه داد. در ادامه، برای دانش آموزان در خصوص سنگ ها و کانیها توضیحاتی توسط دکتر یوسف زاده و دکتر رئیس السادات ارائه شد.