حضور عضو هیأت‌ علمی دانشگاه بیرجند در رویداد ملی سرای امید

۱۵ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۲ کد : ۲۵۶۷۴ اخبار دانشکده‌ها
در راستای تکریم و تشویق نخبگان، دکتر سعید عامری، عضو هیأت علمی گروه آموزشی زبان انگلیسی دانشگاه و برگزیده چهار دوره از طرح شهید وزوایی (اعطای تسهیلات و جوایز دانشجویی)، طرح شهید چمران (پسادکتری)، طرح جذب در دستگاه‌های اجرایی و طرح شهید شهریاری (جذب هیئت‌علمی دانشگاه) در رویداد ملی «سرای امید» حضور یافت.
حضور عضو هیأت‌ علمی دانشگاه بیرجند در رویداد ملی سرای امید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در راستای تکریم و تشویق نخبگان و مستعدان برتر و انس و هم‌افزایی و تقویت هویت دینی و ملی ایشان، رویداد ملی «سرای امید» با همکاری بنیاد ملی نخبگان کشور و به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پاییز 1402 در مشهد مقدس برگزار شد. این اردو از مجموعه رویدادهای سرای امید است که در طول سال برای گردهمایی جامعه نخبگان برگزار می‌شود. زیارت حرم امام رضا (ع)، آیین‌های افتتاحیه و اختتامیه همراه با گفتگوی مسئولان با اجتماع نخبگان و بازدید از مراکز تفریحی از بخش‌های این سفر چندروزه بود. کاروان هفتم سرای امید از 9 الی 12 آبان  1402 در مشهد مقدس برگزار گردید و دکتر سعید عامری، عضو هیئت‌ علمی گروه آموزشی زبان انگلیسی در این رویداد ملی شرکت کرد.