اختتامیه مراسم معنوی اعتکاف در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۰۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۸ کد : ۲۶۸۴۲ اخبار ستادی
مراسم معنوی اعتکاف رجبیه از ۵ تا ۷ بهمن ماه با حضور ۱۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های بیرجند؛  فرهنگیان، آزاد اسلامی واحد بیرجند، کارکنان و اساتید در مسجد امام جعفر صادق (ع) دانشگاه برگزار شد. اختتامیه این مراسم نیز شامگاه شنبه هفتم بهمن ماه جاری با سخنرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار گردید.
اختتامیه مراسم معنوی اعتکاف در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در روز آخر مراسم معنوی اعتکاف، اعمال ام داوود با حضور قاریان معتکف در مسجد دانشگاه قرائت شد و مدیحه سرایی، حجت الاسلام والمسلمین حاجی زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند اجرا گردید.
همچنین عهدنامه اعتکاف رجبیه مسجد امام جعفر صادق(ع) دانشگاه بیرجند توسط خانم دهقانی دانشجو معتکف دانشگاه بیرجند قرائت شد.
در پایان این  مراسم، حجت الاسلام والمسلمین جعفری، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاههای خراسان جنوبی سخنرانی کرد و از برگزیدگان مسابقات مختلفی که در این مراسم انجام شده بود از جمله در  حفظ سوره ملک از خانم‌ها، زهرا سادات عبداللهی، مونا نظری و مهلا احمدی و همچنین مسابقه کتابخوانی «کنترل ذهن در مسیر تقرب » ازخانم ها معصومه خادم ،مهدیه جعفری و پریسا بشگزی تقدیر به‌عمل آمد.
شایان ذکر است که در پایان این مراسم قرعه کشی کمک هزینه یک کربلا معلی از بین شرکت‌کنندگان معتکف صورت گرفت که ساجده سلمانی مسک انتخاب گردید. در ضمن  مسابقه ساخت کلیپ، عکاسی ، پادکست ، خاطره نویسی ، روایتگری ، مستند  ویژه معتکفین حاضر در مراسم معنوی اعتکاف دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در ایام اعتکاف، تفسیر سوره ملک، برپایی چهار حلقه معرفت، نماز مستحبی روز جمعه ماه رجب ، عزاداری وفات حضرت زینب سلام الله علیه، برپایی حلقه های معرفت، قرائت دعای کمیل، استقبال از پرچم متبرک حرم امام علی علیه‌السلام از برنامه‌های این مراسم بود.
همچنین در این مراسم اعلام شد، دانشجویان، آثاری که در طول دوره را تهیه کرده‌اید را به آیدی @basira_admin در پیام‌رسان ایتا  تا 15 بهمن ماه ارسال نمایید.  به برندگان در این مسابقه جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

آخرین ویرایش۰۸ بهمن ۱۴۰۲