در دیدار نمایندگان دانشگاه با رئیس بنیاد نخبگان استان مطرح شد؛

رویداد استارتاپی زرناب برگزار می‌شود

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۷ کد : ۲۶۸۵۲ اخبار ستادی
جلسه مشترک بین نمایندگان دانشگاه با رئیس بنیاد نخبگان استان در خصوص رویداد استارتاپی زرناب روز دوشنبه ۹ بهمن ماه جاری، برگزار گردید.
رویداد استارتاپی زرناب برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این جلسه، دکتر اکبری مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه توضیحاتی درخصوص ضرورت این برنامه و اقدامات انجام گرفته تا کنون ارائه داد.
در ادامه دکتر ضیایی مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی، دکتر نوعی مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشکده کشاورزی و مهندس حسینی مسئول واحد فناور تاوا جوانه سبز در خصوص ابعاد این رویداد نکاتی را مطرح کردند. در انتها، دکتر ایزدخواه رئیس بنیاد نخبگان استان ضمن تشکر از دانشگاه بیرجند بابت پیگیری این موضوع بر آمادگی بنیاد استان در همکاری و حمایت از این رویداد تاکید کرد و اگفت: به محض اطلاع از این برنامه مکاتبه ای با معاونت علمی ریاست جمهوری درخصوص حمایت مالی از این رویداد را انجام داده و در حال پیگیری سایر زمینه های حمایت از رویداد می باشند. در ادامه در خصوص ادامه همکاری این دو مجموعه بحث و تبادل نظر گردید.
رویداد استارتاپی زرناب اردیبهشت ماه سال 1403 برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش۰۹ بهمن ۱۴۰۲