انتصاب مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۳ کد : ۲۶۸۶۰ اخبار ستادی
طی  ابلاغی از سوی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر محمد خراشادی‌زاده، عضو هیأت علمی گروه آموزشی آمار، به مدت دو سال به سمت مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه منصوب شد.
انتصاب مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در متن این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد و شایستگی‌های علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال به سمت مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه منصوب می‌شوید. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سـبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، با عنایت به مفاد سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها، بیانیه گام دوم انقلاب، سـند راهبردی دانشگاه و تلاش در راسـتای جذب و افزایش بودجه و تعامل سازنـده با دسـتگاه‌های اجرایی مرتبط و پایبندی به اصول و ضوابط سازمانی، منشاء خـدمات ارزنده‌ای در این حوزه خواهید بود.
دکتر خراشادی‌زاده در سال 1391 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته آمار- استنباط از دانشگاه فردوسی مشهد کسب کرد.

{رزومــه}