جلسه شورای دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۱ کد : ۲۷۱۱۴ اخبار برگزیده
جلسه شورای دانشگاه بیرجند با حضور اعضای حقیقی و حقوقی روز شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ در سالن جلسات شکوه شرق برگزار شد.
جلسه شورای دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتدای جلسه شورای دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند، از همت و حماسه آفرینی مردم شریف استان و بالاخص اساتید گرامی، کارکنان محترم و دانشجویان عزیز که با مشارکت مثال زدنی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی شرکت کردند، صمیمانه تقدیر و تشکر کرد. وی به حضور پرشور مردم در انتخابات مجلس خبرگان استان و درصد بسیار بالای آرای بیش از 80 درصدی حضرت آیت الله دکتر رئیسی منتخب استان در مجلس خبرگان رهبری، اشاره کرد و ضمن تشکر مجدد از مردم از مسئولان و منتخبین مجلس شورای اسلامی نیز خواست که قدر مردم ولایتمدار استان را بدانند و در جهت حل مشکلات مردم گامهای مثبتی بردارند. ایشان گفت: نمایندگان مردم در جهت قانونگذاری تلاش نموده و قانونی را تصویب نماید که مشکل مردم حل شود و به گونه‌ای نظارت نمایند که مشکلات و ضعف‌ها برطرف شود.
پیش از ورود به دستورات جلسه، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه نیز از مشارکت حداکثری مردم ولایتمدار و دانشگاهیان فرهیخته خراسان جنوبی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی که با حضور پرشور خود برگ زرینی در تاریخ استان رقم زدند، صمیمانه تشکر و قدردانی کرد. در ادامه، دستورات جلسه با تبادل نظر اعضا طرح و بررسی شد. ایجاد رشته جغرافیا و برنامه‌ریزی روستایی مقطع دکتری (در قالب طرح تعاون با دانشگاه خوارزمی)در دانشکده ادبیات و علوم انسانی و ایجاد رشته زیست فناوری مقطع کارشناسی ارشد در پردیس علوم در این جلسه مصوب شد. همچنین با تأسیس رشته تاریخ ایران دوره اسلامی(ایران بعد از اسلام) در مقطع دکتری و در قالب طرح تعاون با دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) و ایجاد رشته زبان شناسی همگانی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی نیز از دیگر مصوبات نشست شورای دانشگاه بود.