اخذ مجوز استخدام ۱۷ عضو هیأت علمی جدید در سال ۱۴۰۲

۱۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۰ کد : ۲۷۳۰۳ اخبار برگزیده
مجوز استخدام ۱۷ عضو هیأت علمی جدید دانشگاه بیرجند در سال ۱۴۰۲ کسب شد.
اخذ مجوز استخدام ۱۷ عضو هیأت علمی جدید در سال ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با کسب مجوز استخدام 17 عضو هیأت علمی جدید در سال 1402 مصاحبه‌ای با دکتر فرهنگ‌فر، رئیس دبیرخانه هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند انجام شد، ایشان در پاسخ به روند جذب و استخدام اعضای هیأت علمی جدید در دانشگاه بیرجند، گفت: به طور معمول هر ساله طی دو نوبت فراخوان جذب اعضای هیأت علمی برای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور توسط مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت مطبوع برگزار می‌شود و پیرو آن نسبت به جذب نیروی جدید هیأت علمی اقدام می‌گردد. بر این اساس در طی سنوات گذشته من جمله سال 1402 فراخوان‌های جذب از طرف مرکز مذکور اعلام گردید و بر مبنای اعلام نیازهای دانشکده‌ها و پردیس‌های مختلف دانشگاه بیرجند در رابطه با جذب نیرو برای رشته و گرایش‌های مختلف اقدام گردیده است که متقاضیان زیادی ثبت نام نموده‌اند. پس از اتمام مهلت ثبت نام در هر فراخوان نسبت به غربالگری اولیه برمبنای شرایط عمومی و اختصاصی اقدام شد و متقاضیان واجد شرایط اولیه سپس جهت شرکت در کارگروه‌های بررسی صلاحیت عمومی و علمی دعوت به مصاحبه شدند. در پی برگزاری کارگروه‌های مذکور و بعد از تکمیل پرونده متقاضیان موارد در هیأت اجرایی جذب مطرح می‌شود و براساس امتیازات مکتسبه در هر دو کارگروه متقاضیان واجد شرایط انتخاب گردیده و نتایج حاصله در سامانه جذب وزارت توسط کارشناس دبیرخانه جذب وارد می‌گردد.
ایشان ادامه داد: در صورت تأیید نتایج از سوی مرکز جذب وزارت علوم، موافقت کتبی مرکز به دانشگاه ارسال و برمبنای آن اقدامات متعاقب برای کسب مجوز استخدام صورت می‌پذیرد. براین اساس تاکنون طی سال گذشته 17 مجوز استخدام برای جذب اعضای هیأت علمی جدید اقدام گردید که در ادامه اقدامات لازم جهت صور حکم کارگزینی استخدام پیمانی برای آنان انجام میشود.

آخرین ویرایش۱۹ فروردین ۱۴۰۳