انعقاد تفاهم نامه فی مابین سازمان انرژی اتمی، دانشگاه بیرجند و سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی

۲۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۶:۳۲ کد : ۲۷۳۳۴ اخبار برگزیده
تفاهم نامه سه جانبه راه‌اندازی سامانه‌های پرتودهی محصولات کشاورزی، بین نماینده سازمان انرژی اتمی، رئیس دانشگاه بیرجند و مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با بازدید نمایندگان سازمان انرژی اتمی کشور از امکانات و پتانسیلهای دانشگاه بیرجند، تفاهم نامه راه‌اندازی سامانه‌های پرتودهی محصولات کشاورزی به امضای دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر جعفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و نماینده سازمان انرژی اتمی رسید. براساس این تفاهم نامه سامانه‌های پرتودهی محصولات کشاورزی در دانشگاه بیرجند استقرار خواهد یافت.
 عملیات اجرایی راه اندازی این مرکز از اواسط اردیبهشت ماه جاری آغاز خواهد شد.
با توجه به ظرفیت‌های کشاورزی استان در حوزه تولید محصولات راهبردی همچون زرشک، زعفران و عناب، تضمین امنیت غذایی و آفت کشی این محصولات با سامانه پرتودهی گاما انجام خواهد شد.

آخرین ویرایش۲۵ فروردین ۱۴۰۳