گرامیداشت روز جهانی تخم مرغ در دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۹ کد : ۲۸۲ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۵۱۷۱

 

گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند به همت انجمن علمی علوم دامی، و انجمن علوم دام ایران شاخه خراسان مراسم بزرگداشت روز جهانی تخم مرغ را صبح امروز  چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷ در سالن اجتماعات  دانشکده برگزار نمود.

در این مراسم تعدادی از اساتید علوم دامی درباره تخم مرغ و نقش آن در تغذیه و سلامتی انسان صحبت کردند.

تخم مرغ بدلیل داشتن کولین و ویتامین های خانواده ب در عملکرد مغز و سلامتی آن تاثیر بسزایی دارد.

همچنین تخم مرغ بدلیل داشتن لیپوپروتئین در سلامت کارکرد قلب و عروق نقش مفیدی دارد. بنا به گفته اساتید حاضر در این مراسم، تخم مرغ دارای کالری پایینی است که میتواند در رژیم لاغری موثر باشد و به دلیل داشتن ترکیبات رنگدانه ای و آنتی اکسیدانی در عملکرد صحیح قلب و کبد موثر است.علاوه براین در تخم مرغ درصد قابل توجهی ویتامین آ وجود دارد که در بینایی  نقش دارد  و به دلیل وجود ترکیبات آنتی اکسیدانی و ویتامین آ   منبع مناسبی برای پوست و ترمیم  زخم است.

در این مراسم کلیپی از مزایای تخم مرغ و کلیپی از فعالیت ها و توانمندی‌های گروه علوم دامی نمایش داده شد.

در پایان مراسم مسابقه آشپزی و شیرینی پزی با تخم مرغ بین دانشجویان برگزار شد و به سه نفر برگزیده جوایزی اهدا گردید.

روز ۱۰ اکتبر مصادف با روز جهانی تخم مرغ است.

آخرین ویرایش۱۸ مهر ۱۳۹۷