آغاز به کار نمایشگاه طراحی و چاپ پارچه ماهوت

۲۹ آبان ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۴ کد : ۲۹۳۹۰ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۶۴۷
دبیر اجرایی نمایشگاه طراحی و چاپ پارچه ماهوت گفت: نمایشگاه آثار دانشجویان دانشگاه بیرجند در رشته طراحی و چاپ با عنوان " نمایشگاه ماهوت" در قالب پیش رویداد جشنواره ثمین و اصیلا با ۱۶۰ اثر در بخش نمایشگاهی و رقابتی در ساختمان مانا ۱ دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آغاز به کار نمایشگاه طراحی و چاپ پارچه ماهوت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر مریم ظهوریان، دبیر اجرایی این همایش افزود: این نمایشگاه آثار دانشجویی و دانش آموزی با محوریت طراحی لباس ایرانی اسلامی تا روز شنبه 3 آذر در سالن‌ مانا دانشگاه بیرجند برای بازدید علاقمندان دایر است.
وی با اشاره به شرکت ۵۰ دانشجوی دختر و پسر در این نمایشگاه بیان کرد: در نمایشگاه ماهوت ۱۳۰ اثر در بخش نمایشگاهی و ۳۰ اثر در بخش رقابتی به نمایش گذاشته شده است.
دبیر اجرایی نمایشگاه ماهوت تصریح کرد: دانشگاه بیرجند به عنوان نخستین مرکز دانشگاهی کشور رشته "طراحی و چاپ پارچه" را در سال ۱۴۰۰ تاسیس و راه‌اندازی کرده است.
وی ادامه داد: دانشجویان در مقطع کارشناسی این رشته مباحث مربوط به بخش‌های مختلف طراحی، رنگرزی، چاپ و بافت پارچه را به صورت علمی آموزش می‌بینند.
دکتر ظهوریان افزود: اگر دانشجویان این رشته مورد توجه و حمایت ویژه مسئولان دانشگاه و ادارات قرار بگیرند بدون شک تولیدات بهتر، فاخرتر و تخصصی خواهند داشت.
دبیر اجرایی نمایشگاه ماهوت بیان کرد: دانشجویان به صورت علمی و با خلق تکنیک‌های علمی و سنتی تولیدات فاخری ایجاد می‌کنند لذا بدون شک برای ترویج هویت و فرهنگ ایرانی نیاز به حمایت‌های بیشتری خواهند داشت.
وی تاکید کرد: جشنواره ثمین به منظور ترویج و نهادینه‌سازی پوشاک ایرانی اسلامی و تولید و عرضه آن در اجتماع برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: دانشجویان رشته طراحی و چاپ دانشگاه بیرجند با حضور در این نمایشگاه با یکدیگر به رقابت هم می‌پردازند.
دبیر نمایشگاه عنوان کرد: تکنیک‌های مختلفی در طراحی تمامی طرح‌ها اعم از رومیزی، کیف، لباس و پوشاک، روسری و سایر به صورت تلفیقی استفاده شده است.
دبیر اجرایی نمایشگاه ماهوت ادامه داد: سال‌های گذشته جشنواره‌های متعددی از جمله اصیلا برای ترویج فرهنگ پوشاک ایرانی اسلامی برگزار شد که امسال با عنوان ثمین در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: قبل از ورود به جشنواره ثمین، این نمایشگاه به منظور شناخت هویت و فرهنگ ایرانی اسلامی به صورت تخصصی و با حضور دانشجویان دایر شده است.

آخرین ویرایش۲۹ آبان ۱۴۰۳