دیدار رئیس دانشگاه بیرجند با مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی

۱۸ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۳:۲۷ کد : ۳۰۴۵۲ اخبار دانشگاه اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۷۴
رئیس دانشگاه بیرجند با مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی دیدار کرد. این نشست با هدف برنامه‌ریزی برای اجرای تفاهم‌نامه مشترک، و بررسی زمینه‌های همکاری در حوزه‌های مختلف برگزار شد. همچنین توافق شد که دانشگاه دوره‌های آموزشی تخصصی مورد نیاز شهرداران و کارشناسان شهرداری‌های استان را برگزار کند.
دیدار رئیس دانشگاه بیرجند با مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی

به مناسبت نوروز، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر احمد لامعی، با مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی، دکتر سیدمحمداسماعیل فاطمی، دیدار و گفتگو کرد.  

این نشست با حضور معاون اداری و مالی دانشگاه، دکتر سید سعید محمدی، و مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه، دکتر سیدمحمدرضا خلیل‌نژاد، برگزار شد. محور اصلی گفتگو، برنامه‌ریزی برای اجرای تفاهم‌نامه‌ای بود که در آبان‌ماه ۱۴۰۳ بین دو سازمان به امضا رسید.  

در این جلسه، زمینه‌های همکاری در حوزه‌های عمرانی، زیباسازی، و برخی نیازهای دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت. همچنین موضوع ایاب و ذهاب دانشجویان و تسهیل رفع موانع آن، سرمایه‌گذاری روی احیا و مرمت و فعال‌سازی ظرفیت گردشگری باغ امیرآباد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌ها ضمن اعلام حمایت از این موارد، بر همکاری در اجرای آن‌ها تأکید کرد.

همچنین مقرر شد دانشگاه بیرجند اساتید مورد نیاز را برای برگزاری دوره‌های تخصصی ویژه شهرداران و کارشناسان شهرداری‌های استان تأمین کند. علاوه بر این، حمایت از روند بین‌المللی‌سازی دانشگاه نیز از جمله موضوعاتی بود که در این دیدار مورد توجه قرار گرفت. این نشست در راستای توسعه ارتباطات و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک دانشگاه و سازمان همیاری شهرداری‌های استان برگزار شد.  
 

کلیدواژه‌ها: سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی دکتر سیدمحمداسماعیل فاطمی دکتر احمد لامعی گیو شهرداری عمرانی زیباسازی منظر

آخرین ویرایش۱۸ فروردین ۱۴۰۴