نمایشگاه حمایت از تولیدات استانی و توانمندی‌های دانشجویان در دانشگاه بیرجند افتتاح شد

۰۹ آبان ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۰ کد: ۳۵۳۷۷ فوق‌برنامـه
تعداد بازدید: ۱۴۱
نمایشگاه حمایت از تولیدات استانی و توانمندی‌های دانشجویان، هم‌زمان با هفته فرهنگ دانشگاهی و با هدف معرفی ظرفیت‌های خلاقانه دانشجویان، حمایت از کسب‌وکارهای دانشجویی و عرضه محصولات بومی و استانی، صبح شنبه ۹ آبان‌ ۱۴۰۵،  در سالن امید دانشگاه بیرجند گشایش یافت.
نمایشگاه حمایت از تولیدات استانی و توانمندی‌های دانشجویان در دانشگاه بیرجند افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آیین افتتاحیه نمایشگاه حمایت از تولیدات استانی و توانمندی‌های دانشجویان، با حضور اعضای هیأت رئیسه، جمعی از مسئولان، دانشجویان و فعالان کسب‌وکارهای دانشجویی افتتاح شد.

دکتر محمدحسین سالاری‌فر، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، با اشاره به برگزاری این نمایشگاه به مناسبت هفته فرهنگ دانشگاهی گفت: در این رویداد، 140 میز برای عرضه و فروش محصولات و دستاوردهای دانشجویان اختصاص یافته است تا دانشجویان بتوانند تولیدات و محصولات خود را به مخاطبان معرفی و عرضه کنند.

وی افزود: این نمایشگاه تا روز سه‌شنبه ۱۲ آبان‌ماه ادامه دارد و بازدید و خرید از آن برای عموم مردم آزاد است. همچنین در آخرین روز نمایشگاه، جشنواره غذا با محوریت غذاهای محلی و غذاهای اقوام مختلف حاضر در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.

حمایت از کسب‌وکارهای دانشجویی و عرضه مستقیم محصولات

دکتر محمدزاده، مدیر فرهنگی دانشگاه بیرجند نیز با تشریح نحوه مشارکت دانشجویان در این نمایشگاه اظهار کرد: میزهای عرضه محصولات در اختیار دانشجویانی قرار گرفته است که تولیدات یا محصولاتی برای عرضه دارند. در این نمایشگاه، انواع محصولات از جمله آثار دانشجویان در رشته مختلف از جمله صنایع دستی، کتاب، پوشاک، زیورآلات و سایر اقلام مورد نیاز دانشجویان عرضه می‌شود.

وی با اشاره به مشارکت شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری و شورای هماهنگی انجمن‌های علمی دانشجویی و مجتمع تولیدی احسان در این رویداد افزود: تلاش شده است زمینه‌ای فراهم شود تا دانشجویان علاوه بر معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای خود، امکان عرضه و فروش محصولاتشان را نیز داشته باشند.

مدیر فرهنگی دانشگاه بیرجند همچنین از برگزاری جشنواره غذا در صبح روز سه‌شنبه ۱۲ آبان‌ماه خبر داد و گفت: در این جشنواره، غذاهای محلی و غذاهای متعلق به اقوام مختلف ارائه می‌شود و پس از ارزیابی و داوری آثار، به سه گروه برتر به ترتیب جوایز ۱۰، ۷ و ۵ میلیون تومانی اهدا خواهد شد.

برنامه‌ریزی برای استمرار بازارچه‌های دانشجویی

مدیر فرهنگی دانشگاه بیرجند با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای حمایت مستمر از فعالیت‌های اقتصادی دانشجویان، از برنامه‌ریزی برای برگزاری بازارچه‌های دانشجویی به‌صورت هفتگی خبر داد تا دانشجویان بتوانند در فضایی مستمر، محصولات و دستاوردهای خود را عرضه کنند.

این نمایشگاه با هدف ایجاد فضای تعامل و نشاط در محیط دانشگاه، معرفی توانمندی‌های دانشجویان، حمایت از تولیدات بومی و استانی و فراهم‌کردن امکان عرضه مستقیم محصولات و دستاوردهای دانشجویی برپا شده است.

نمایشگاه حمایت از تولیدات استانی و توانمندی‌های دانشجویان از شنبه ۹ تا سه‌شنبه ۱۲ آبان‌ ۱۴۰۵ از ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۶ تا ۱۹ در سالن امید دانشگاه بیرجند میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان است.

آخرین ویرایش ۰۹ آبان ۱۴۰۵

نظر شما :