برگزاری جلسه هم‌اندیشی با مشاوران کنکور سطح شهرستان در دانشگاه بیرجند

۰۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۶ کد : ۴۲۴۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
جلسه هم‌اندیشی با مشاوران کنکور سطح شهرستان بیرجند، امروز چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۸ در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جلسه هم‌اندیشی با مشاوران کنکور سطح شهرستان در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند، ضمن خیرمقدم به مشاوران، به انتخاب رشته داوطلبان کنکور بر مبنای مشاوره تحصیلی تاکید کرد و به اهمیت مشاوره برای ادامه تحصیل داوطلبان کنکور پرداخت.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه همچنین با اشاره به رشته‌های باکیفیت و دارای رتبه برتر کشوری در دانشگاه بیرجند بر لزوم توجه به هدایت داوطلبان بومی برای تحصیل در دانشگاه های استان تأکید کرد.
دکتر محمدعلی رستمی‌نژاد رئیس گروه برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه نیز به ارئه گزارشی از افزودن چند کد رشته میان رشته‌ای در دانشگاه بیرجند پرداخت و حاضران را در جریان پذیرش رشته‌های بدون آزمون و با آزمون دانشگاه قرار داد.
 در ادامه نیز مشاوران تحصیلی به بیان نظرات خود در مورد انتخاب رشته داوطلبان کنکور پرداختند.

شایان ذکر است این جلسه به همت دکتر سیده عاطفه حسینی رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان، دکتر مجید کلاته بجدی  رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و دکتر سامان فرزین مدیر روابط عمومی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

آخرین ویرایش۰۹ مرداد ۱۳۹۸