برگزاری آزمون کارشناسی ناپیوسته و دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و موسسات غیرانتفاعی در دانشگاه بیرجند

۱۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۰ کد : ۴۲۴۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
۱۷۷۶ داوطلب در استان خراسان جنوبی برای آزمون کارشناسی ناپیوسته و دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و موسسات غیرانتفاعی صبح امروز جمعه یازدهم مردادماه ۱۳۹۸ در دانشگاه بیرجند با یکدیگر به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، تعداد  918 داوطلب در آزمون کاردانی  و 858 داوطلب در آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 98 صبح امروز در پردیس شوکت آباد دانشگاه بیرجند و در سه حوزه شامل دانشکده های علوم، مهندسی و ادبیات و علوم انسانی  با یکدیگر به رقابت پرداختند.
مسجد امام جعفر صادق(ع) دانشگاه بیرجند نیز جهت استراحت و پذیرایی والدین و همران داوطبان مهیا بود.
شایان ذکر است؛ دکتر محسن آیتی نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش نیز از محل برگزاری آزمون بازدید به عمل آورد.

آخرین ویرایش۱۱ مرداد ۱۳۹۸