در راستای دانشگاه سبز و به‌منظور صرفه جویی در مصرف برق انجام شد؛

تعویض لامپ های سازمان مرکزی دانشگاه بیرجند با نمونه فوق کم مصرف

۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۶ کد : ۴۲۸۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
در راستای صرفه‌جویی در مصرف برق و سیاست‌های دانشگاه سبز لامپ‌های روشنایی در راهروها و سرویس‌های بهداشتی سازمان مرکزی دانشگاه بیرجند با نوع فوق کم مصرف تعویض شد.
تعویض لامپ های سازمان مرکزی دانشگاه بیرجند با نمونه فوق کم مصرف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مهندس مهدی عبداللهی کارشناس مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه گفت: به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف برق تعداد  258 عدد لامپ در سازمان مرکزی تعویض شد.

کارشناس مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه افزود: در مجموع سه طبقه سازمان مرکزی دانشگاه تعداد 258 عدد لامپ پرمصرف با نمونه کم‌مصرف تعویض شد.

وی با اشاره به هزینه 27 میلیون تومانی اجرای این طرح عنوان کرد: همزمان با تعویض این لامپ ها تمامی طبقات سازمان مرکزی به سنسور حرکتی نیز مجهز گردید.

وی صرفه‌جویی انجام شده با اجرای این طرح را 26 کیلو‌وات ساعت ذکر کرد و گفت: با نصب این لامپ‌ها مقدار 75 درصد در مصرف برق صرفه‌جویی شده است.

لامپ های فوق کم مصرف علاوه بر عدم ایجاد گرمایش طول عمر بسیار بالاتری نسبت به دیگر لامپ‌ها دارند.

آخرین ویرایش۲۰ مرداد ۱۳۹۸