انتصاب مسئول امور پژوهشی دانشکده علوم ورزشی

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۴ کد : ۴۴۲۹ اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، وظایف مسئول امور پژوهشی دانشکده علوم ورزشی به دکتر غلامحسین جهانگیر واگذار شد.
انتصاب مسئول امور پژوهشی دانشکده علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بخشی از این ابلاغ آمده است؛ به استناد اولین مصوبه جلسه مورخ 1398.6.2 هیأت رئیسه دانشگاه و صورتجلسه ساماندهی پردیس علوم رفتاری ( شامل دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و دانشکده علوم ورزشی )، از تاریخ این ابلاغ، وظایف مسئول امور پژوهشی دانشکده علوم ورزشی به جناب‌عالی واگذار می‌گردد.

براساس این ابلاغ دکتر غلامحسین جهانگیر علاوه بر تصدی مسئولیت امور پژوهشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی وظایف مسئول امور پژوهشی دانشکده علوم ورزشی را نیز عهده‌دار شد.

دکتر جهانگیر استادیار پایه 10 دانشکده علوم‌تربیتی و روانشناسی و دارای مدرک دکتری تخصصی علم اطلاعات و دانش‌شناسی از دانشگاه فردوسی مشهد است.

مدیر گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی ( از سال 1386 تا 1388 )، مدیر پژوهشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه بیرجند از سال 97 تاکنون، استاد نمونه سال تحصیلی 87 و 88، دبیر همایش کتابخانه‌های مجازی، انجام تحقیقات کتابداری، مشاوره و راهنمایی پایان نامه‌های تحصیلی بخشی از سوابق اجرایی و علمی ایشان می‌باشد.

{ رزومه }