برگزاری جلسه پرسش و پاسخ انجمن‌های علمی دانشجویی با معاون فرهنگی و اجتماعی

۰۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۹ کد : ۵۰۱۷ اخبار ستادی
دومین جلسه پرسش وپاسخ انجمن های علمی با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، پیش از ظهر روز چهارشنبه یکم آبان ۹۸ در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ انجمن‌های علمی دانشجویی با معاون فرهنگی و اجتماعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در ابتدای این جلسه، دکتر قادری ضمن برشمردن مسائل موجود در دانشگاه به مبحث فرهنگ در جامعه اشاره کرد و گفت: تلاش مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی این است که شأن علمی دانشجو را به جامعه نشان دهد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در ادامه به بررسی مشکلات انجمن‌های علمی پرداخت. وی در خصوص استقلال انجمنهای علمی دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی گفت با تصمیمات اتخاذشده بنا شد انجمنهای علمی این دو دانشکده از این پس به‌صورت مستقل ادامه فعالیت دهند. در پایان این جلسه صمیمی اعضای انجمنهای علمی به بیان موضوعات و مشکلات خود پرداختند و معاون فرهنگی و اجتماعی نیز راهکارهای مناسب جهت رفع مشکلات پیش رو را ارائه کرد.