اعزام دانشجویان دانشگاه بیرجند به پیاده روی طریق رضوی

۰۶ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۱ کد : ۵۰۷۵ اخبار ستادی
دانشجویان دانشگاه بیرجند در قالب کاروان پیاده روی طریق رضوی به مشهد مقدس اعزام شدند.
اعزام دانشجویان دانشگاه بیرجند به پیاده روی طریق رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر محمدقادر قادری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: ۹۰ نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند در قالب اردوی طریق رضوی به مشهد مقدس اعزام شدند. معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفت: در مرحله اول از ثبت‌نام دانشجویان حدود ۲۴۵ دانشجوی متقاضی از طریق سامانه اردوی طریق رضوی به صورت اینترنتی نام نویسی کردند و پس از قرعه کشی دو اتوبوس شامل یک اتوبوس از دانشجویان دختر و یک اتوبوس از دانشجویان پسر به این سفر معنوی اعزام شدند.
دکتر قادری با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری بیان داشت: در این سفر دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور از ۳۵ کیلومتری مشهد مقدس پیاده عازم آستان مقدس امام رضا(ع) می شوند و به مدت سه روز از برنامه‌های فرهنگی استفاده خواهند کرد.