برگزاری مراسم گرامیداشت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی

۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۹:۳۲ کد : ۵۱۱۶ اخبار ستادی
مراسم گرامیداشت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی با حضور اساتید و دانشجویان گروه آمار و  تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند بعداز ظهر امروز شنبه ۱۱ آبان در سالن مهدس امینی پردیس علوم پایه برگزار شد.
برگزاری مراسم گرامیداشت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر فاطمه یوسف‌زاده مدیرگروه آموزشی آمار ضمن تبریک روز ملی آمار  گزارشی از پژوهشکده آمار دانشگاه بیرجند ارائه داد.
در ادامه دکتر  حمیدرضا نیلی‌ثانی عضو هیأت علمی گروه آموزشی آمار، دکتر محسن پوررضا بیلندی عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب ، دکتر حمید سعادت‌فر عضو هیأت علمی گروه آموزشی کامپیوتر، دکتر سعید خراشادی‌زاده عضو هیأت علمی گروه آموزشی برق ـ قدرت، دکتر سیدمهدی امیرجهانشاهی عضو هیأت علمی گروه آمار دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر فاطمه سلمانی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هر یک از کاربرد و نقش آمار در رشته‌های تخصصی خود گفتند.
پخش کلیپ، آشنایی با بیت کوین و تجلیل از نفرات برتر گروه آموزشی آمار از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.