بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی از پروژه های عمرانی دانشگاه بیرجند

۲۵ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۳ کد : ۵۳۳۲ اخبار ستادی
دکتر مجید پورعیسی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به دعوت دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند امروز شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸ از پروژه های عمرانی دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این بازید با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه، دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری و مالی، دکتر محمد خراشادی زاده مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات و مهندس علی یعقوبی مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی انجام شد.
دکتر پورعیسی ضمن بازدید از پروژه‌های دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سالن چند منظوره خوابگاه صدف، مسجد امام جعفرصادق(ع) دانشگاه و سالن چند منظوره  قول مساعد برای  تأمین و همکاری در جذب اعتبار مورد نیاز برای اتمام پروژه‌های مذکور داد.