کسب مقام دوم تیمی توسط تیم دارت دانشگاه بیرجند در مسابقات دارت کارکنان خواهر دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی

۳۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۶۶۶۵ اخبار ستادی
تیم دارت دانشگاه بیرجند در مسابقات دارت کارکنان خواهر دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی موفق به کسب مقام دوم تیمی این رقابت‌ها شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مسابقات دارت کارکنان خواهر دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی با حضور۲۸تیم ۴ نفره در خانه دارت استان از تاریخ ۲۴ لغایت ۲۶ دی ۹۸ برگزار گردید و تیم دارت دانشگاه بیرجند موفق به کسب قام دوم این رقابت‌ها شد.
حمیده مرکی، زهرا انجیری، طاهره مجنونی و معصومه خیریه به مربیگری خانم زهره حسن پورفرد اعضای تیم دارت دانشگاه در این مسابقات بودند.